Het ideale hondenvoer voor honden met een gevoelige huid

Heeft je hond last van een gevoelige huid of vacht? Dan is het tijd om daar iets aan te doen. Dit kan je doen door je hondenvoer aan te passen naar voeding die speciaal gecreëerd werd om de huid en vacht te ondersteunen. Heeft je hond echt grote huidproblemen, dan is het zeker aangewezen voeding te geven die dit probleem helpt op te lossen. 

Bij Delcon hebben wij ook hondenvoer die vacht en huidproblemen verhelpen:

Delcon Regular plus Rich in Fish - Heeft je actieve hond last van doffe vacht? Dan is dit hondenvoer de ideale oplossing. De beproefde balans tussen de proteïnen van vis en vlees geeft Delcon Regular Plus rich in Fish zijn unieke eigenschappen. Deze high energy hondenvoer is perfect voor honden met een bijzondere zorgnood voor de vacht, mede door de toevoeging van extra zalmolie. De gebalanceerde combinatie van de ingrediënten geven de specifieke geur en smaak aan de voeding.

Delcon Adult Hypoallergenic - Dit hypoallergeen hondenvoer is speciaal ontwikkeld voor honden die last hebben van intoleranties en allergieën. Heeft je hond last van bepaalde kwaaltjes zoals verteringsproblemen en allergie of huidproblemen? Dan raden we zeker Delcon Hypoallergenic aan, dankzij hun perfecte mix van kruiden, prebiotica, mineralen én een overheerlijke smaak zullen alle viervoetertje hiervan smullen.