Beloningen voor je hond

 Waarom de hondensnoepjes van Delcon?

Je hond verdient het om af en toe eens lekker verwend te worden. Met de nadruk op lekker! Er is dan ook niets lekkerder dan de hondensnoepjes van Delcon. Honden en puppy zijn nu eenmaal verzot op hondensnoepjes die heerlijk ruiken en smaken. Daarom hebben wij bij Delcon 3 verschillende smaken in onze hondentreats: Zalm, eend en lam, voor elk wat wils! Onze trainingsnoepjes zijn 100% van Belgische bodem. Onze hondenbeloningen bevat géén granen en hebben bovendien een hoog gehalte aan vlees! Hypoallergeen en graanvrij, Je kan je hond dus zonder zorgen belonen met onze snoepjes. Bij Delcon willen we enkel het allerbeste voor je hond vandaar dat wij de beste, lekkerste en gezonde snacks voor je hond voorzien.

Hypoallergene hondensnoepjes

Iets wat zeker het vermelden waard is, is dat onze hondenkoekjes Hypoallergeen zijn. Dit wil zeggen dat hondjes die allergie hebben of honden die hypoallergene voeding nodig hebben, ook met onze snackjes beloond mogen worden. Onze drie soorten hondensnoepjes zijn alle drie opgebouwd uit 1 vleessoort, monoproteïne. Dit vermelden we ook op de verpakkingen van de treats. Een hond die last heeft van allergie en deze krijgt de foute voeding of hondenbeloningen, kan voor nare gevolgen zorgen voor je viervoetertje. Het is dus zeker belangrijk je voeding en hondensnoepjes aan te passen aan het dieet van je hond. Zo zorg je ervoor dat je er een helemaal gelukkige hond thuis hebt bijlopen!

Beloningen voor je hond

Beloningssnoepjes zijn onmisbaar op een training met je hond of pup. Gebruik ons Delcon treats om je hond te belonen telkens hij iets goed doet. Met deze overheerlijke beloningen leert je hond in no time alles wat je van hem vraagt. Onze hondenbeloningen zijn ook gemakkelijk te breken in kleinere stukjes voor je pup of hond. Zo’n lekkere kleine hap is snel binnen en zo heeft je hond rap weer de volle aandacht voor z’n baasje en de training.

Hondensnoepjes online bestellen

Klant is koning, net daarom maken we het voor jullie zo gemakkelijk mogelijk om onze hondenvoer aan te kopen. Je hebt de keuze om je hondensnoephes in een fysiek winkelpunt aan te kopen of je hondensnoepjes online te bestellen via onze webshop. 

Omdat we vinden dat hondenbeloningen online bestellen gemakkelijk moet zijn, hebben we onze webshop zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt zodat de klant de ideale hondentreats kunnen bestellen.