Veelgestelde vragen
Over Delcon
Over Delcon
Waarom Delcon?

Waarom je voor Delcon moet kiezen? Dat is een goeie vraag waar we je uitgebreid antwoord op kunnen geven! Bij Delcon Petfood streven we ernaar om een icoon van ware kwaliteit binnen de professionele wereld van premium dierenvoeding te zijn, zowel voor je hond als voor je kat. Onze voeding is met veel zorg geformuleerd. Ze is enkel opgebouwd uit de meest verfijnde ingrediënten. Zo bekomen wij de meest gezonde voeding waarop jij trots mag zijn dat je ze aan je geliefde viervoeter kan geven. 

We houden zelf enorm van onze viervoeters en willen daarom enkel het beste voor hen. Daarom is onze voeding rijk aan vlees omdat dierlijke eiwitten zo belangrijk zijn voor je huisdier. De prebiotica in Delcon zorgen voor de ondersteuning van een goede darmflora en bijgevolg een optimale vertering. Daarnaast staat Delcon erom gekend een heel hoge acceptatie te hebben met een goede vertering en beperkte ontlasting als gevolg. Natuurlijke antioxidanten zorgen ervoor dat de kwaliteit van de ingrediënten in Delcon behouden blijft. Delcon bevat enkel de hoogst kwalitatieve ingrediënten waaronder ook ‘human grade’ zalmolie die de algemene gezondheidstoestand van je hond en kat ondersteunt.

Waar kan in de samenstelling van de voeding terugvinden?

Je kan de samenstelling van elke soort hondenvoer of kattenvoerterugvinden op onze website en webshop alsook op de achterkant van je zak voeding. Indien je extra vragen hebt over de samenstelling van de voeding, stuur dan gerust een mailtje naar info@delcon.be

Hebben jullie voeding die geschikt is voor puppies en jonge honden?

Jazeker! Delcon puppy is geschikt voor alle soorten pupsMet Delcon Puppy kies je voor complete voeding die van bij de start een stabiele groei van uw hond ondersteunt. Hoog in eiwitten en vetten bevat Delcon Puppy alle voedingsstoffen die uw nieuwe huisgenoot nodig heeft om de eerste levensmaanden op een gezonde en gebalanceerde manier de groeispurt door te komen en het immuniteitssysteem op te bouwen.

Ook de jonge hondjes tussen +/- 6 maand en 1,5 jaar vergeten we niet! Delcon Junior is de perfecte voeding voor de overgang van de puppy-voeding naar een adult-variëteit. In deze levensfase is het van groot belang de spiermassa op een juiste manier op te bouwen, alsook ervoor te zorgen dat het gestel en gewrichten op een evenwichtige manier de finale vorm verkrijgen. Deze brok bevat alle nodige voedingsstoffen om de groei op een stabiele manier te ondersteunen.

Wanneer moet je overschakelen moet je overschakelen van Delcon Puppy naar Delcon Junior?

Hoelang mag je hond op puppy voeding?

Voor kleine rassen: 1-12 maandVoor middelgrote rassen: 1-8 maandVoor grote rassen: 1-6 maand

Opgelet! De kleine rassen mogen na 12 maand onmiddellijk overschakelen op volwassen voeding.

Is je hond v(an middelgroot of groot ras) rond 6 à 8 maand afhankelijk van de grootte van het ras, dan wordt het tijd om over te schakelen naar Delcon Junior.

Hoe lees je de Delcon voedingstabel?

Voor puppies:

In de linkertabel vind je het gewicht terug die je pup zal hebben als hij volwassen is (bv. een boxer pup weegt als volwassen hond ongeveer 25kg). Verder kijk je hoe oud je pup is op dit moment, in de rij eronder zie je hoeveel maaltijden je pup mag eten per dag. Tot hun 6 maand, verdeel je de hoeveelheid over 3 maaltijden. Later mag je overschakelen naar 2 maaltijden. Bij recommended quantity zie je hoeveel gram je pup per DAG mag eten. Deze hoeveelheid verdeel je dan over het aantal maaltijden je pup mag eten.

Voor volwassen honden:

In de linkertabel zie je het gewicht van je hond. In de eerste rij zie je rechts de activiteitsgraad van je hond. Kijk bij het gewicht van je hond en zijn activiteitsgraad, hoeveel gram je hond per dag mag eten. Dit gewicht mag je dan verdelen over 2 maaltijden.

Verzending en retourneren
Verzending en retourneren
Wat zijn de leveringstermijnen en kosten?

Bij een bestelling gaat het pakket de volgende werkdag op de post.

Leveringskosten

Bestellingen onder € 60: verzendkosten van € 3,95Bestellingen boven €60: gratis verzending

Kan ik het adres van mijn bestelling nog wijzigen?

Indien u een wijziging wilt aanbrengen aan het adres, dan contacteer je ons best via email: shop@delcon.be. We bekijken op dat moment wat er nog kunnen aanpassen. 

Van waar wordt mijn bestelling verzonden?

Alle bestellingen worden verzonden vanuit ons hoofdkantoor in België.

Kan ik een pakket retourneren?

Indien je een bestelling wilt retourneren, heb je hier 14 dagen de tijd voor (de 14 dagen beginnen te lopen vanaf moment van aankoop). Zijn deze 14 dagen verstreken dan kunnen wij geen terugbetaling of omruiling meer aanbieden.

Wenst u uw bestelling terug te sturen, mail naar het supportteam via shop@delcon.be, met daarin het bestellingsnummer en reden van retournering. Zij handelen deze case verder af. Hou rekening met een termijn van 14 dagen om de retourzending te controleren en een eventuele terugbetaling door te voeren.

Om uw product terug te sturen, moet u het opsturen naar: Delcon, meersbloem melden 26, oudenaarde 9700, België. U betaalt zelf de verzendkosten voor het terugsturen van uw artikel. De verzendkosten worden niet terugbetaald. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van de retourzending in mindering gebracht op uw terugbetaling.

Algemeen
Algemeen
Moet ik een account aanmaken om een bestelling te plaatsen?

Nee, dat is zeker geen noodzaak. Het is wel een mogelijkheid als je bv. je bestellingen door de tijd heen op een gemakkelijke manier wilt bijhouden.

Hoe kan ik me inschrijven voor de nieuwsbrief?

Heel eenvoudig, via deze link kan je je inschrijven: https://delcon.be/nieuwsbrief/

Wat houdt een testpakket in?

Bij een testpakket voor hond ontvang je een zak hondenvoer naar keuze van 3kg, een hondensnacks en een maatbeker voor de prijs van €12,95*

*Voor een testpakket van Delcon Hypoallergenic betaal je €18,95

Bij testpakket voor kat ontvang je een zak kattenvoeding naar keuze van 1,75kg, een blikje natte kattenvoeding en een maatbeker voor de prijs van €12,95

Kan ik meerdere testpakket bestellen?

Neen, iedereen heeft recht op 1 testpakket.

Abonnement
Abonnement
Hoe werkt het abonnement?
 • Bij opstart van je abonnement, ga je zoals gewoonlijk
  naar je voeding op de website en kies daar voor 'koop online'. Kies dan
  voor 'abonneer en bespaar 10%'.
 • Kies om de hoeveel weken of maanden je een
  bestelling wenst. Dit kan je later nog aanpassen in je account. Voeg dit
  vervolgens toe aan je winkelwagen en werk je bestelling verder af zoals
  gewoonlijk.
 • Wil je aanpassingen doen in je abonnement?
  Dan doe je dit via je profiel (op het pootje in de rechter
  bovenhoek). Daar pas je de variëteit of de frequentie in je
  abonnement aan, of kan je een bestelling overslaan, je
  abonnement pauzeren of stopzetten indien je dit wenst. 
Kan ik mij abonnement pauzeren?

Je kan gerust een aantal verzendingen overslaan of je abonnement op pauze zetten.

Wijzigingen in uw abonnement worden aangebracht via uw profiel (bolletje rechtsboven met het pootje erin). Zodra u in uw account bent, ziet u de knop "abonnement beheren" en klikt u op "meer details bekijken". Aan de rechterkant kan je kiezen voor 'bestelling overslaan'. Of wil je liever je abonnement pauzeren dan scroll je naar beneden en u ziet een knop "Abonnement pauzeren". Zo heeft u het abonnement gepauzeerd en kunt u het weer activeren wanneer u maar wilt.

Hoe kan ik mijn abonnement annuleren?

Je kan je abonnement op alle momenten annuleren. Dit doe je via je profiel (bolletje rechtsboven met het pootje erin). Zodra je in je account bent, zie je de knop "abonnement beheren" en ziet u de knop "abonnement annuleren"

Kan ik wisselen van variëteit binnen hetzelfde abonnement

Je kan gerust wisselen van soort voeding binnen je abonnement. Je hoeft hiervoor geen nieuw abonnement aan te gaan.

Je abonnement kan je aanpassen in je profiel. Daar kan je kiezen voor 'product ruilen' of een ander product toevoegen via 'toevoegen aan het abonnement'

Hi!!

Wat fijn dat je onze webshop een bezoekje brengt. Heb je vragen of opmerkingen voor ons? Vul dan onderstaand formulier in met je gegevens en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Of geef ons gerust rechtstreeks een seintje via telefoon: +32 (0)9 344 26 95 of stuur je vraag naar info@delcon.be Tot snel, het Delcon team

Contactformulier