Gezonde Dental sticks voor je hond

 Waarom de gezonde dental sticks van Delcon?

Je hond verdient het om een proper en gezond gebit te hebben net zoals zijn baasje. Daarom kwam Delcon op de markt met een gezonde kauwstick die je hond zijn mondhygiëne een stapje vooruit helpt! De Healthy Dental Chews zijn een 100% dierlijk product én dus hypoallergeen, variërend in eiwitgehalte tussen de 84 en de 95%, afhankelijk van de variëteit. Omdat deze chews uit een heel pure vorm van dierenhuid bestaan, werken ze extra in op de tandplak bij de hond. Bovendien zijn ze overheerlijk en kunnen ze omwille van hun droge vorm gemakkelijk gebroken worden om zelfs als snack te geven.

Honden zijn verzot op dental sticks die heerlijk ruiken en smaken. Daarom hebben wij bij Delcon 3 verschillende smaken in onze Chews: Kabeljauw, paard en hert, voor elk wat wils!

Onze Delcon Chews bevat géén granen, hypoallergeen en monoproteïne, Je kan je hond dus zonder zorgen belonen met onze dental chews. Bij Delcon willen we enkel het allerbeste voor je hond vandaar dat wij de beste, lekkerste en gezonde dental sticks voor je hond voorzien.

Delcon Dental sticks online bestellen

Klant is koning, net daarom maken we het voor jullie zo gemakkelijk mogelijk om onze hondenvoer aan te kopen. Je hebt de keuze om je dental sticks in een fysiek winkelpunt aan te kopen of je chews online te bestellen via onze webshop. 

Omdat we vinden dat Dental Chews online bestellen gemakkelijk moet zijn, hebben we onze webshop zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt zodat de klant de ideale Dental Sticks kunnen bestellen.