Kittenvoer

Waarom Delcon het ideale kattenvoer is voor jouw kitten?

Net zoals een baby heeft een kitten aangepast kattenvoer nodig zodat je kitten precies de juist balans aan voedingsstoffen binnenkrijgt in haar eerste levensjaar. Er gebeurt namelijk veel in hun eerste levensjaar. Daarom hebben ze nood aan kittenvoeding die alle voedingsstoffen bevat om op een gebalanceerde op te groeien.

Met Delcon Kitten geef je je kitten een complete voeding die ze van bij de start een stabiele groei gunnen. Delcon kitten bevat alle voedingstoffen die zowel je kitten (als zwangere moeder katten) kunnen gebruiken om op een gezonde en gebalanceerde manier op te groeien en een stevig immuniteitssysteem op te bouwen. 

Onze producten is allemaal van lokale bodem, ons vlees is afkomstig van vrij opgegroeide en op gras gevoerde dieren. Daarnaast gebruiken we ook enkel de beste selectie aan groenten, kruiden, etc.

Kittenvoer online bestellen 

Klant is koning, net daarom maken we het voor jullie zo gemakkelijk mogelijk om onze hondenvoer aan te kopen. Je hebt de keuze om je kattenvoeding in een fysiek winkelpunt aan te kopen of je kattenvoer online te bestellen via onze webshop.

Omdat we vinden dat kittenvoer online bestellen gemakkelijk moet zijn, hebben we onze webshop zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt zodat de klant de ideale kittenvoeding kunnen bestellen.

Proefpakket kittenvoeding Delcon 

Bij Delcon staat jouw kitten op nummer 1. We vinden het belangrijk dat je bij ons onze natuurlijke kattenvoeding zonder zorgen eerst kunt uitproberen. Daarom hebben wij ons Delcon proefpakket ontwikkeld waarbij je voor de prijs van 12,95 euro  1,75kg kittenvoeding kan aankoop en daarbij krijg je nog een blikje natte kattenvoeding erbij. Heb je nog een hondje thuis rondlopen ook? Dan geven we graag een cadeautje voor hem ook mee!

Wil je een Delcon proefpakket uitproberen: https://delcon.be/proefpakket-kat/