retour au blog

Waarom kattenvoer van Delcon?

Waarom je voor Delcon moet kiezen? Dat is een goeie vraag waar we je uitgebreid antwoord op kunnen geven! Bij Delcon Petfood streven we ernaar om een icoon van ware kwaliteit binnen de professionele wereld van premium dierenvoeding te zijn, zowel voor je hond als voor je kat. Onze voeding is met veel zorg geformuleerd. Ze is enkel opgebouwd uit de meest verfijnde ingrediënten. Zo bekomen wij de meest gezonde voeding waarop jij trots mag zijn dat je ze aan je geliefde viervoeter kan geven.

We houden zelf enorm van onze viervoeters en willen daarom enkel het beste voor hen. Daarom is onze voeding rijk aan vlees omdat dierlijke eiwitten zo belangrijk zijn voor je huisdier. De prebiotica in Delcon zorgen voor de ondersteuning van een goede darmflora en bijgevolg een optimale vertering. Daarnaast staat Delcon erom gekend een heel hoge acceptatie te hebben met een goede vertering en beperkte ontlasting als gevolg. Natuurlijke antioxidanten zorgen ervoor dat de kwaliteit van de ingrediënten in Delcon behouden blijft. Delcon bevat enkel de hoogst kwalitatieve ingrediënten waaronder ook ‘human grade’ zalmolie die de algemene gezondheidstoestand van je hond en kat ondersteunt.

Waar kan in de samenstelling van de voeding terugvinden?

Je kan de samenstelling van elke soort hondenvoer of kattenvoer terugvinden op onze website en webshop alsook op de achterkant van je zak voeding. Indien je extra vragen hebt over de samenstelling van de voeding, stuur dan gerust een mailtje naar info@delcon.be

Hebben jullie voeding die geschikt is voor kittens?

Jazeker! Delcon kitten is geschikt voor alle soorten kittensMe kies je voor complete voeding die van bij de start een stabiele groei van uw kat ondersteunt. Hoog in eiwitten en vetten bevat Delcon Puppy alle voedingsstoffen die uw nieuwe huisgenoot nodig heeft om de eerste levensmaanden op een gezonde en gebalanceerde manier de groeispurt door te komen en het immuniteitssysteem op te bouwen.

Wanneer moet je overschakelen van Delcon Kitten naar een volwassen Delcon variëteit?

Een kitten mag je na een jaar overschakelen op een volwassen variëteit. Weet je niet goed welke variëteit het beste bij je kat past? Maak dan gebruik van onze productfinder. Door enkele vragen in te vullen, geven wij je advies welke voeding er hebt beste bij je kat past.

Waar kan je de voedingstabellen terugvinden?

Die kan je terugvinden op de website/shop of op de achterkant van je zak voeding. 

Hoeveel en hoe vaak eet een kitten?

Voor kittens:

In de linkse kolom staat de leeftijd van je kat in maand uitgedrukt met daarnaast het gemiddelde gewicht van je kitten op die leeftijd zou hebben. In de rechtse kolom zie je hoeveel je kitten per dag mag eten. Tot ze 12 maand zijn verdeel je die dagelijkse hoeveelheid best over 3 maaltijden per dag.

Even schetsen adhv een voorbeeld: Je hebt een Brits korthaar kitten van 5 maand oud en die weegt ongeveer 3kg. Dan mag je ongeveer 130 gr verdelen over 3 maaltijden per dag.

Hoeveel en hoe vaak eet een kat?

Voor volwassen kat:

Heel simpel, in deze tabel zie je links het gewicht en rechts de hoeveelheid die je kat per dag mag krijgen. Deze hoeveelheid mag je verdelen over 2 maaltijden per dag.

Even schetsen adhv een voorbeeld: Je hebt een Maine Coon die 7 kg weegt. Dan zie je dat je kat 113gr per dag mag geven die je verdeelt over twee maaltijden.

0 commentaire