Kattenvoer

WAAROM DELCON HET IDEALE KATTENVOER IS VOOR JOUW KAT?

Het best van bij ons, want dat is enkel goed genoeg voor jouw kat

Onze slogan omvat hetgeen waarvoor wij staan. Onze katten staan steeds vaker op de eerste plaats in de familie en verdienen daarom ook de meest kwalitatieve kattenvoer. Kwalitatieve, duurzame en pure ingrediënten kan je dus ook niet wegdenken van bij Delcon. We willen enkel het allerbeste voor jouw kat.

Bij Delcon Petfood streven we ernaar om een icoon van ware kwaliteit binnen de professionele wereld van premium dierenvoeding te zijn. Onze voeding is met veel zorg geformuleerd. Ze is enkel opgebouwd uit de meest verfijnde ingrediënten. Zo bekomen wij de meest gezonde voeding waarop jij trots mag zijn dat je ze aan je geliefde viervoeter kan geven.

Onze producten is allemaal van lokale bodem, ons vlees is afkomstig van vrij opgegroeide en op gras gevoerde dieren. Daarnaast gebruiken we ook enkel de beste selectie aan groenten, kruiden, chondriotine en glucosamine.

Delcon voeding kan je geven doorheen de volledige levenscyclus van je kat, van kitten tot senior kat. Alsook werd ons kattenvoer aangepast aan verschillende noden van katten, zo heeft elk wat wils.

KATTENVOER ONLINE BESTELLEN 

Klant is koning, net daarom maken we het voor jullie zo gemakkelijk mogelijk om ons kattenvoer aan te kopen. Je hebt de keuze om je kattenvoeding in een fysiek winkelpunt aan te kopen of je kattenvoer online te bestellen via onze webshop.

Omdat we vinden dat kattenvoer online bestellen gemakkelijk moet zijn, hebben we onze webshop zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt zodat de klant de ideale kattenvoeding kunnen bestellen.

PROEFPAKKET KATTENVOEDING DELCON 

Bij Delcon staat jouw kat om nummer 1. Daarom vinden we het belangrijk dat je bij ons onze natuurlijke kattenvoeding zonder zorgen eerst kunt uitproberen. Daarom hebben wij ons Delcon proefpakket ontwikkeld waarbij je voor de prijs van 12,95 euro 1,75kg kattenvoeding kan aankoop en daarbij krijg je nog een blikje Delcon natte kattenvoeding erbij. Heb je nog een hond thuis rondlopen ook? Dan geven we graag een cadeautje voor hem ook mee!

Wil je een Delcon proefpakket uitproberen: https://delcon.be/proefpakket-kat/

HOE STAP JE HET BEST OVER VAN KATTENVOEDING

Overstappen naar Delcon gaat heel soepel en vlot. De beste manier om over te schakelen van kattenvoer is om het in fase op te delen. Het is aangeraden om in 7 dagen over te schakelen van voeding. Zo kan je kat en haar verteringssysteem geleidelijk aan wennen aan de nieuwe kattenvoeding.

De eerste twee dagen geef je ¼ Delcon kattenvoer gemend met ¾ van de oude kattenvoeding. Lees telkens goed de voedingstabel op de zak kattenvoer, zo weet je perfect de verhoudingen die je mag geven. Op dag 3 en 4 geef je van elke voeding de helft, naar dag 5 en 6 geef je ¾ Delcon kattenvoer en nog een laatste keer ¼ van de oude kattenvoeding. Op dag 7 (laatste dag) schakel je volledig over op de Delcon kattenvoeding. Nu ben je succesvol overgestapt naar Delcon kattenvoeding, gefeliciteerd!