Puppyvoeding

Waarom Delcon het ideale hondenvoer is voor jouw puppy? 

Net zoals een baby heeft een pup aangepast hondenvoer nodig zodat de puppy precies de juist balans aan voedingsstoffen binnenkrijgt in zijn eerste levensjaar. Er gebeurt namelijk veel in hun eerste levensjaar. Daarom hebben ze nood aan puppyvoeding die alle voedingsstoffen bevat om op een gebalanceerde op te groeien.

Met Delcon Puppy kiest u voor complete hondenvoeding die van bij de start een stabiele groei van uw hond ondersteunt. Hoog in eiwitten en vetten bevat Delcon Puppy alle voedingsstoffen die uw nieuwe huisgenoot nodig heeft om de eerste levensmaanden op een gezonde en gebalanceerde manier de groeispurt door te komen en het immuniteitssysteem op te bouwen.

Onze producten is allemaal van lokale bodem, ons vlees is afkomstig van vrij opgegroeide en op gras gevoerde dieren. Daarnaast gebruiken we ook enkel de beste selectie aan groenten, kruiden, etc.

Wanneer moet je overschakelen van Puppyvoer naar Junior hondenvoeding?

"hoelang moet je puppyvoer geven" horen we je al denken! Wel, laat ons je hierbij helpen. 

Voor de kleine rassen zoals Chihuahua's, Maltezers, Mopshonden, etc. mag er onmiddellijk worden overgeschakeld op een Adult variëteit na dat ze 12 maand oud geworden zijn. 

Middelgrote rassen zoals een Vizsla, Boxer of Border Collie bv. schakelen dan best wel weer over op Delcon Junior eenmaal ze de leeftijd van 8 maand bereiken. De grote rassen zoals Duitse Dog, Newfoundland of de Ierse Wolfshond bv. doen dit best al na 6 maand.

Hoe vaak eet een pup?

Als je pup bij jou toekomt, is je puppy ongeveer 2 maand oud. Van de start dat je je pup in huis hebt, mag je hem 3 maaltijden per dag geven. Pas al hij ongeveer 6 maand oud is, is het tijd om over te schakelen op 2 maaltijden per dag. 

Om te weten hoeveel gram je je pup per dag best geeft, neem je je de voedingstabel erbij. Die vind je terug op de achterzijde van je zak Delcon hondenvoer. Bovenaan vind je leeftijdsopdeling terug en in de linkse kolom zie je het gewicht. Let op, het is belangrijk dat je bij het gewicht kijkt, die je pup zal hebben als volwassen hond. Bijvoorbeeld: heb je een boxer pup in huis van 3 maand? Dan heeft die al volwassen gewicht +/- 25kg, dus eet je pup best 340gr per dag. Die gewicht verdeel je dan over zijn 3 maaltijden, elke maaltijd dus ongeveer 110gr. 

Puppyvoer online bestellen 

Klant is koning, net daarom maken we het voor jullie zo gemakkelijk mogelijk om onze hondenvoer aan te kopen. Je hebt de keuze om je hondenvoeding in een fysiek winkelpunt aan te kopen of je hondenvoer online te bestellen via onze webshop.

Omdat we vinden dat hondenvoer online bestellen gemakkelijk moet zijn, hebben we onze webshop zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt zodat de klant de ideale hondenvoeding kunnen bestellen.

Proefpakket Puppyvoeding Delcon

Bij Delcon staat jouw puppy op nummer 1. Daarom vinden we het belangrijk dat je bij ons onze natuurlijke puppy voeding zonder zorgen eerst kunt uitproberen. Daarom hebben wij ons Delcon proefpakket ontwikkeld waarbij je voor de prijs van €12.95 3 kg puppyvoeding kan aankoop en daarbij krijg je nog een zakje Delcon hondentreats erbij. Heb je nog een katje thuis rondlopen ook? Dan geven we graag een cadeautje voor haar ook mee!

Wil je een Delcon proefpakket uitproberen: https://delcon.be/proefpakket/