Return Policy

RETOUREN

Ons beleid geldt voor 14 dagen. Als er 14 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen we u helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw artikel ongeopend zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin u het hebt ontvangen. 

Extra niet-retourneerbare artikelen:
* Cadeaubonnen
* Geopende verpakkingen

Om uw retourzending te voltooien, hebben we een ontvangstbewijs of een bewijs van aankoop nodig.


Terugbetalingen (indien van toepassing)
Zodra uw retourzending heeft ontvangen en geïnspecteerd, sturen wij u een e-mail om u te laten weten dat wij uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte brengen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.
Als uw terugbetaling wordt goedgekeurd, wordt deze verwerkt en binnen een bepaald aantal dagen automatisch gecrediteerd op uw creditcard of oorspronkelijke betaalwijze.

Te late of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing)
Als u nog geen terugbetaling hebt ontvangen, controleer dan eerst nogmaals uw bankrekening.
Neem vervolgens contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan enige tijd duren voordat uw terugbetaling officieel is geboekt.
Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling is geboekt.
Als je dit allemaal hebt gedaan en je hebt nog steeds je terugbetaling niet ontvangen, neem dan contact met ons op via info@delcon.be.

Artikelen met korting (indien van toepassing)
Alleen normaal geprijsde artikelen kunnen worden terugbetaald, artikelen aangekocht met korting(en) kunnen helaas niet worden terugbetaald.

Ruilen (indien van toepassing)

We vervangen producten alleen als ze niet in de staat verkeren waarin we ze presenteren op de site of als ze beschadigd zijn. Als u het wilt ruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail op info@delcon.be en stuur uw artikel naar: Delcon, meersbloem melden 26, Oudenaarde 9700, België.

Verzending
Om uw product terug te sturen, moet u het opsturen naar: Delcon, meersbloem melden 26, oudenaarde 9700, België.

U betaalt zelf de verzendkosten voor het terugsturen van uw artikel. De verzendkosten worden niet terugbetaald. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van de retourzending in mindering gebracht op uw terugbetaling.

Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die het kost om uw geruilde product bij u te krijgen, variëren.

Als u een artikel van meer dan €75 verzendt, kunt u overwegen een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. Wij garanderen niet dat wij uw geretourneerde artikel zullen ontvangen.