Hondenvoer

WAAROM DELCON HET IDEALE HONDENVOER IS VOOR JOUW HOND?

Het best van bij ons, want dat is enkel goed genoeg voor jouw hond

Onze slogan omvat hetgeen waarvoor wij staan. Onze honden staan steeds vaker op de eerste plaats in de familie en verdienen daarom ook de meest kwalitatieve hondenvoer. Kwalitatieve, duurzame en pure ingrediënten kan je dus ook niet wegdenken van bij Delcon. We willen enkel het allerbeste voor jouw hond.

Bij Delcon Petfood streven we ernaar om een icoon van ware kwaliteit binnen de professionele wereld van premium dierenvoeding te zijn. Onze voeding is met veel zorg geformuleerd. Ze is enkel opgebouwd uit de meest verfijnde ingrediënten. Zo bekomen wij de meest gezonde voeding waarop jij trots mag zijn dat je ze aan je geliefde viervoeter kan geven.

Onze producten is allemaal van lokale bodem, ons vlees is afkomstig van vrij opgegroeide en op gras gevoerde dieren. Daarnaast gebruiken we ook enkel de beste selectie aan groenten, kruiden, chondriotine en glucosamine.

Delcon voeding kan je geven doorheen de volledige levenscyclus van je hond, van puppy tot seniorhond. Alsook werd ons hondenvoer aangepast aan verschillende noden van honden, zo heeft elk wat wils.

HONDENVOER ONLINE BESTELLEN 

Klant is koning, net daarom maken we het voor jullie zo gemakkelijk mogelijk om onze hondenvoer aan te kopen. Je hebt de keuze om je hondenvoeding in een fysiek winkelpunt aan te kopen of je hondenvoer online te bestellen via onze webshop.

Omdat we vinden dat hondenvoer online bestellen gemakkelijk moet zijn, hebben we onze webshop zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt zodat de klant de ideale hondenvoeding kunnen bestellen.

PROEFPAKKET HONDENVOEDING DELCON 

Bij Delcon staat jouw hond op nummer 1. Daarom vinden we het belangrijk dat je bij ons onze natuurlijke hondenvoeding zonder zorgen eerst kunt uitproberen. Daarom hebben wij ons Delcon proefpakket ontwikkeld waarbij je voor de prijs van €12.95- 3 kg hondenvoeding kan aankoop en daarbij krijg je nog een zakje Delcon hondentreats erbij. Heb je nog een katje thuis rondlopen ook? Dan geven we graag een cadeautje voor haar ook mee!

Wil je een Delcon proefpakket uitproberen: https://delcon.be/proefpakket/

HOE STAP JE HET BEST OVER VAN HONDENVOEDING

Overstappen naar Delcon gaat heel soepel en vlot. De beste manier om over te schakelen van hondenvoer is om het in fase op te delen. Het is aangeraden om in 7 dagen over te schakelen van voeding. Zo kan je hond en zijn verteringssysteem geleidelijk aan wennen aan de nieuwe hondenvoeding.

De eerste twee dagen geef je ¼ Delcon hondenvoer gemend met ¾ van de oude hondenvoeding. Lees telkens goed de voedingstabel op de zak hondenvoer, zo weet je perfect de verhoudingen die je mag geven. Op dag 3 en 4 geef je van elke voeding de helft, naar dag 5 en 6 geef je ¾ Delcon hondenvoer en nog een laatste keer ¼ van de oude hondenvoeding. Op dag 7 (laatste dag) schakel je volledig over op de Delcon hondenvoeding. Nu ben je succesvol overgestapt naar Delcon hondenvoeding, gefeliciteerd!

Hoe vaak en hoeveel moet mijn hond eten? 

'Hoe vaak eet mijn hond?' & 'hoeveel moet mijn hond eten?', twee vragen die ons wel vaker gesteld worden. Wel laat ons je hierbij helpen. 

Na 15 à 18 maand mag je je hond van Delcon Junior overschakelen naar een Delcon Adult variëteit. Om te weten te komen welke variëteit er het beste bij je hond past, gebruik je best de productfinder. Aan de hand van elke korte vraagjes geven wij je advies in welke voeding er ideaal is voor je hond.  

Om te weten hoeveel gram je je hond per dag best geeft, neem je je de voedingstabel erbij. Die vind je terug op de achterzijde van je zak Delcon hondenvoer. Bovenaan vind je activiteitsgraad terug en in de linkse kolom zie je het gewicht. Link de activiteitsgraad van je hond met het ideale volwassen gewicht van het ras van je hond. Bijvoorbeeld: je hebt een heel actieve Boxer in huis en het ideale volwassen gewicht van een Boxer is +/- 25kg. Dan eet je hond (bv. id variëteit Delcon Regular Rich in Chicken) best 330gr per dag. Die gewicht verdeel je dan over zijn 2 maaltijden, elke maaltijd dus ongeveer 165gr.