Junior hondenvoer

Geef passend hondenvoer bij de leeftijd van je hond

Het is vanzelfsprekend dat je aan een puppy puppyvoeding geeft, maar wist je dat wij ook voeding hebben die speciaal ontwikkeld werd voor junior hond? Want honden op elke leeftijd hebben behoefte aan een andere samenstelling qua hondenvoer

Delcon Junior

Delcon Junior is het perfecte hondenvoer voor de overgang van de puppy-voeding naar een volwassen hondenvoeding. In deze levensfase is het van groot belang de spiermassa op een juiste manier op te bouwen, alsook ervoor te zorgen dat het gestel en gewrichten op een evenwichtige manier de finale vorm verkrijgen. Deze hondenvoeding bevat alle nodige voedingsstoffen om de groei op een stabiele manier te ondersteunen.

Wanneer schakel je best over?

We raden aan om bij middelgrote rassen over te schakelen van puppyvoeding naar Delcon junior hondenvoeding rond ongeveer 8 maand. Bij grote rassen mag je overschakelen naar Junior hondenvoer op 6 maand tijd. We raden aan om deze junior voeding te geven tot je hond 15 à 18 maand oud is!

Hondenvoer online bestellen

Klant is koning, net daarom maken we het voor jullie zo gemakkelijk mogelijk om onze hondenvoer aan te kopen. Je hebt de keuze om je hondenvoeding in een fysiek winkelpunt aan te kopen of je Junior hondenvoer online te bestellen via onze webshop.

Omdat we vinden dat hondenvoer online bestellen gemakkelijk moet zijn, hebben we onze webshop zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt zodat de klant de ideale hondenvoeding kunnen bestellen.

Proefpakket Junior hondenvoeding Delcon

Bij Delcon staat jouw hond op nummer 1. Daarom vinden we het belangrijk dat je bij ons onze natuurlijke hondenvoeding zonder zorgen eerst kunt uitproberen. Daarom hebben wij ons Delcon proefpakket ontwikkeld waarbij je voor de prijs van €12.95 3 kg hondenvoeding kan aankoop en daarbij krijg je nog een zakje Delcon hondentreats erbij. Heb je nog een katje thuis rondlopen ook? Dan geven we graag een cadeautje voor haar ook mee!

Wil je een Delcon proefpakket uitproberen: https://delcon.be/proefpakket/

Hoe stap je het best over van hondenvoeding?

Overstappen naar Delcon gaat heel soepel en vlot. De beste manier om over te schakelen van hondenvoer is om het in fase op te delen. Het is aangeraden om in 7 dagen over te schakelen van voeding. Zo kan je hond en zijn verteringssysteem geleidelijk aan wennen aan de nieuwe hondenvoeding.

De eerste twee dagen geef je ¼ Delcon hondenvoer gemend met ¾ van de oude hondenvoeding. Lees telkens goed de voedingstabel op de zak hondenvoer, zo weet je perfect de verhoudingen die je mag geven. Op dag 3 en 4 geef je van elke voeding de helft, naar dag 5 en 6 geef je ¾ Delcon hondenvoer en nog een laatste keer ¼ van de oude hondenvoeding. Op dag 7 (laatste dag) schakel je volledig over op de Delcon hondenvoeding. Nu ben je succesvol overgestapt naar Delcon hondenvoeding, gefeliciteerd!